Roparja okrepčevalnic za zapahi

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Gorenjski policisti so prijeli dva mlajša moška, ki sta osumljena več ropov.
Oglej si celoten članek

Škofjeloški policisti so prijeli osumljenca petkovega ropa okrepčevalnice s hitro prehrano v Škofji Loki. V sodelovanju z gorenjskimi kriminalisti so preiskali še tri druge rope. Eden od prijetih je osumljen vseh štirih ropov, drugi pa treh. 

Na podlagi zbranih obvestil so ugotovili, da je eden o storilcev sredi septembra izvršil rop živilske trgovine v Dorfarjah. Oba prijeta pa sta osumljena, da sta oktobra oropala okrepčevalnico s hitro prehrano v Kranju in gostinski lokal v Zgornjih Bitnjah. 

V vseh primerih sta osumljenca uporabila orožje in zaposlenim grozila. V dejanjih je bila vsakič pridobljena manjša premoženjska korist. V preiskavi zadnjega ropa je bila zasežena tudi imitacija pištole. V ropih ni bila poškodovana nobena oseba. 

Osumljenca sta že bila privedena na pristojno sodišče, kjer je bil za oba odrejen hišni pripor.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:14 21. November 2016.

    res imamo zakone ki scitijo lopove ,,hisni pripor da bosta lahko pobegnila '' NORO KAKO DRZAVA SCITI RAZBOJNIKE ,,,ZA TAKE …

  • 12:19 21. November 2016.

    Če sta v hišnem priporu, še nista za zapahi....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.