Roparja sta jih dobila po prstih

Foto: Žurnal24 Policisti so s prijetjem roparjev uspešno raziskali vse doslej nepojasnjene rope
Policisti so očitno stopili na prste roparju, ki je ob pomoči pajdaša odgovoren za več ropov v okolici Maribora, med drugim tudi za zadnjega v petek.
Oglej si celoten članek

Prostost so odvzeli 38-letniku in 39-letniku iz območja Maribora in Ruš. Policisti mlajšega utemeljeno sumijo, da je zakrivil štiri rope poštnih poslovalnic: dvakrat je ropal v Framu, enkrat v Brezju, minuli teden pa še na Pragerskem. 

Foto: Žurnal24 rop, po%C5%A1ta, pi%C5%A1tola, denar

Pri enem od ropov mu je pomagal tudi 39-letnik. Slednji se bo zagovarjal s prostosti, medtem ko je 38-letnik pristal v priporu.

Z orožjem v rokah
Zadnji rop na Pragerskem je bil še posebej drzen. Zamaskiran storilec je s kratkocevnim orožjem vstopil v prostore pošte, preskočil pult in delavko s silo zvlekel v trezor, kamor jo je zaklenil.

Foto: Žurnal24 rop, po%C5%A1ta, pi%C5%A1tola

Ukradel je okoli dva tisoč evrov, nato pa izginil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.