Roparja žrtev vklenila v lisice

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Med ropom prodajalne zamaskirana moška grozila s pištolo, zahtevala, da se zaposlena uležeta na tla in enega tudi vklenila.
Oglej si celoten članek

Zamaskirana neznanca sta prodajalno na Dolenjski cesti oropala včeraj okoli 17.30. Ko sta enega od zaposlenih vklenila, sta odtujila nekaj gotovine in 11 koles. Naložila sta jih v kombinirano vozilo, ki je bilo parkirano pred prodajalno.

V vozilu ju je čakal tretji storilec. Pobegnili so neznano kam in prodajalno oškodovali za nekaj deset tisoč evrov. Policisti še zbirajo obvestila in iščejo storilce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.