Roparja zvezala prodajalko

Foto: Nino Verdnik Rop zlatarne v Mariboru Foto: Žurnal24 Rop zlatarne v Mariboru Foto: Žurnal24 Rop zlatarne v Mariboru Foto: Žurnal24 Rop zlatarne v Mariboru Foto: Žurnal24 Rop zlatarne v Mariboru
Rop zlatarne na Tyrševi ulici v Mariboru. Roparja zvezala prodajalko in pobegnila.
Oglej si celoten članek

Do ropa zlatarne je prišlo okoli 10.30. Zlatarna Grabušnik je bila oropana že pred letom in pol. Takrat so lastniki namestili zvonec, avtomatsko zaklepanje in odklepanje vrat ter dimno zaveso.

Kot je pojasnil tiskovni predstavnik PU Maribor Bartolo Lampret, naj bi dva moška pozvonila, vstopila v zlatarno in za seboj zaklenila vrata. Nato sta prodajalki pokazala, katere izdelke bi rada videla. Takrat sta skočila nanjo, jo podrla in zvezala. Odnesla sta za zdaj še neznano količino zlatih izdelkov.

Zaklenila za seboj

Ko sta zlatarno zapuščala, sta moška zlatarno zaklenila, žensko pa pustila zvezano. Nekako ji je uspelo sprožiti dimno zaveso. Sosed je opazil, da se nekaj dogaja, zato je razbil okno zlatarne in poklical policijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.