Rotvajler napadel dečka

Foto: Žurnal24 Nedeljković je psa, pasme rotvajler, uporabil kot orožje. (Foto: Shutterstock)
Na Hrvaškem je rotvajler težje poškodoval 10-letnega in lažje 7-letnega dečka.
Oglej si celoten članek

V mestu Hruševac Kupljenski nedaleč od Zaprešića je rotvajler napadel in ogrizel dečka, stara sedem in deset let. Dečka sta se po poročanju spletnega portala 24sata.hr igrala na dvorišču hiše nekega prijatelja. Starejši deček naj bi prišel iz hiše, ko ga je pes nenadoma napadel in ogrizel po glavi in rokah. Žena lastnika hiše in psa je poškodovanega dečka odpeljala v Zdravstveni dom Zaprešić, od koder so ga zdravniki zaradi težkih poškodb poslali v bolnišnico v Zagrebu.

Nekaj ur pozneje je rotvajler napadel tudi mlajšega dečka in ga lažje poškodoval. Psa so odpeljali na opazovanje, kjer bo ostal deset dni. Lastnika psa, Francoza, pravita, da pes nikoli ni kazal znakov agresije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.