Rotvajler raztrgal triletnika

Foto: Žurnal24 Policisti so dveletnega rotvajlerja po tem, ko je rešil žensko pred gotovim posi
V nemškem mestu Zörnigall je rotvajler iz do sedaj še neznanega razloga napadel komaj triletnega dečka, ki je v nekaj sekundah podlegel hudim poškodbam.
Oglej si celoten članek

Triletni Dustin je konec tedna preživljal pri 76-letni babici Hildi K., ki ima v lasti dva psa, in sicer boksarko Lucy in rotvajlerja Spikea. Deček se je v nedeljo popoldan mirno igral na dvorišču pred stanovanjsko hišo, nakar ga je v nekem trenutku iz do sedaj še neznanega razloga napadel rotvajler. Babica, ki je videla krvavo dogajanje, je poskušala rešiti dečka, a žival je bila premočna. Po poročanju tamkajšnjih medijev je pes dečka ubil v nekaj sekudnah.

Sosed Horst K. je dejal, da je v trenutku, ko je zaslišal obupane otroške krike, pritekel so hiše, vendar je bilo že prepozno. "Prizor, ki sem ga zagledal na dvorišču, je bil grozljiv,“ je dodal za nemški časnik Bild.

Policisti, ki še vedno preiskujejo okoliščine tragedije, so psa uspavali. Eden izmed sosedov je za lokalni časopis zatrdil, da šlo za agresivnega rotvajlerja, ki je v preteklosti ubil nekaj potepuških mačkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.