Rotvajlerja napadla deklico

Foto: Žurnal24 Nedeljković je psa, pasme rotvajler, uporabil kot orožje. (Foto: Shutterstock)
Tožilstvo je podalo obtožnico zoper 33-letno Škotinjo, katere rotvajlerja sta v nedeljo napadla desetletno deklico in jo iznakazila.
Oglej si celoten članek

Tožilstvo je 33-letnico obtožilo na podlagi zakona iz leta 1991, ki od lastnikov psov zahteva, da jih imajo ves čas pod nadzorom.

10-letna Rhianna Kidd se je v nedeljo zjutraj vozila s kolesom po škotskem mestu Dundee, ko sta jo napadla rotvajlerja. Njene krike je slišala babica, ki ji je prihitela na pomoč, prav tako je motorist, ki se je ravno peljal mimo, poskušal s trobljenjem odgnati pse. Ko sta psa končno pobegnila, je babica pograbila malo Rihanno in poklicala reševalce, poročajo britanski mediji.

Deklici so morali pričvrstiti skoraj odtrgano čeljust, prav tako so morali zašiti številne rane po njenem telesu. Zdravniki predvidevajo, da bo potrebovala še dodatno rekonstrukcijo obraza.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.