RTV-prispevek ne bo nižji

Foto: razno 05.02.14. elektrovod, dalnovod, elektricna napeljava, elektrika, An electr razno 05.02.14. elektrovod, dalnovod, elektricna napeljava, elektrika, An electr
Naročnina. Gospodinjstva, ki so bila brez elektrike, bodo plačala polno ceno.
Oglej si celoten članek

Gospodinjstvom, ki so bila zaradi ledene ujme brez elektrike, ne bodo obračunali nižjega RTV-prispevka. "Izpadov elektrike pri obračunu RTV-prispevka ni mogoče poračunavati, ker je višina RTV-prispevka določena z zakonom, izpadov pa ni povzročila RTV Slovenija, temveč gre za zunanje okoliščine, na katere RTV Slovenija ne more vplivati," so sporočili z RTV.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:47 10. Februar 2014.

    Živeli zakoni! Živela Slovenija!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.