Rubežniku grozil, da ga bo ubil

Foto: Žurnal24 3010_policija
V Kostanjevici na Krki se je pri rubežu dogajalo marsikaj. Domačin je rubežniku grozil, da ga bo ubil, mu vzel mobilni telefon in ga vrgel po tleh.
Oglej si celoten članek

Krške policiste so dopoldne napotili v okolico Kostanjevice, kamor sta jih klicala pomočnika sodnega izvršitelja, ki sta nameravala opraviti rubež.

To je domačina tako razburilo, da naj bi na oba kričal, jima grozil z ubojem in pri tem enemu vzel mobitel ter ga vrgel po tleh.

Ob prihodu policistov domnevnega kršitelja na kraju dogodka ni bilo več, so pa policisti sprejeli kazensko ovadbo zaradi suma preprečitve uradnega dejanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.