Rubili, a nič odnesli

Foto: mediaspeed Rubež pri Ivanu Vogrinu Foto: mediaspeed Rubež pri Ivanu Vogrinu Foto: mediaspeed Rubež pri Ivanu Vogrinu Foto: mediaspeed Rubež pri Ivanu Vogrinu Foto: mediaspeed Rubež pri Ivanu Vogrinu Foto: mediaspeed Rubež pri Ivanu Vogrinu Foto: mediaspeed Rubež pri Ivanu Vogrinu Foto: mediaspeed Rubež pri Ivanu Vogrinu Foto: Nino Verdnik Rubež Ivana Vogrina Foto: Nino Verdnik Rubež Ivana Vogrina Foto: Nino Verdnik Rubež Ivana Vogrina Foto: Nino Verdnik Rubež Ivana Vogrina Foto: Nino Verdnik Rubež Ivana Vogrina Foto: Nino Verdnik Rubež Ivana Vogrina Foto: Nino Verdnik Rubež Ivana Vogrina
Rubežniki nasilno vstopili v prostore Vogrinove domačije in odšli praznih rok.
Oglej si celoten članek

Pri nepovezanem poslancu Ivanu Vogrinu je potekal rubež. Na Vogrinovo domačijo v Spodnji Volčini, kjer ima tudi poslovne prostore, je najprej prišel upnik z odvetnikom, nato pa še rubežnik z dvema spremljevalcema.

Nihče ni odprl

Najprej so zvonili, a nihče ni odprl vrat, zato so s pomočjo varnostnikov Varnosti Maribor nasilno vstopili. Po slabi uri so prišli iz stavbe praznih rok.

Po navedbah Večera je bil predviden zaseg predmetov iz poslovnega prostora v vrednosti nekaj več kot štiri tisoč evrov (skupaj z obrestmi in stroški rubeža).

Ostal brez are in oken

Pop TV je poročal, da je upnik pri Vogrinu naročil okna in vrata v skupni vrednosti 2.285 evrov ter plačal aro v višini 1.200 evrov. Ker nič od naročenega ni dobil – prav tako mu Vogrin ni vrnil are –, so v Vogrinovem podjetju rubili.

Sodišče je odločilo, da mu mora Vogrin vrniti plačano aro z obrestmi, a ker tega ni storil, so danes v Interles poslali sodnega izvršitelja.

Brodolom na kopnem

Zaradi finančnih težav in neplačil njegovega podjetja je Vogrin poleti izstopil iz Državljanske liste.

Nedavno nazaj je o svoji izkušnji z bankrotom podjetja v samozaložbi izdal knjigo Brodolom na kopnem. "Učenje na lastnih napakah je najtežja in najdražja šola. Jaz vam ponujam lažjo in cenejšo različico: učite se na mojih," je dejal ob predstavitvi knjige.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • gec
    16:09 24. Januar 2013.

    darko,a so kaj odnesli darko???

  • 15:38 24. Januar 2013.

    še sedi v državnem zboru in krade dnar vsem poštenim Slovenkam in SLOvencem ?<br />Kdaj se bo to nehalo v …

  • 14:30 24. Januar 2013.

    Uau, tako zglede mož, neverjetno ej!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.