Rusi bi kupili še Aerodrom?

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Naši viri navajajo, da bi lahko bila izklicna cena okoli pol milijona evrov.
Oglej si celoten članek

Nisem se še odločil, kako bomo v drugo izpeljali dražbo za Aerodrom Maribor. Tudi datum še ni določen,” je povedal Boris Kastivnik, stečajni upravitelj Preventa Globala. Januarja so na prvi dražbi Aerodrom ponujali za 675 tisoč evrov, a ga niso prodali.

Neuradno naj bi Kastivnik v nekaj dneh sklical novo dražbo, zanimanje pa je menda zelo veliko: “Lahko potrdim, da je interesentov več. To pa je vse, kar lahko komentiram.” Na prejšnji dražbi so se kot interesenti pojavili solastniki družbe Golden Air, vse glasnejša pa so namigovanja, da naj bi se za nakup zanimali ruski investitorji, ki so že kupili Terme Maribor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:50 22. Maj 2012.

    Ni mi logično zakaj se borimo za zunanje meje, če notranjost prodajamo tujcem.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.