Rušijo "Plestenjakovo" Playo

Foto: Suzana Kos Rušenje Playa Foto: Suzana Kos Rušenje Playa Foto: Suzana Kos Rušenje Playa Foto: Suzana Kos Rušenje Playa
Danes so v Portorožu začeli rušiti nekdanji lokal Playa. Uredili bodo površino za prireditve.
Oglej si celoten članek

"A Jan ne bo imel več tu lokala? Pa tako luštno je bilo," je komentirala starejša sprehajalka, ko je videla delavce, ki so danes začeli rušiti nekdanji lokal Playa.

Njegov zadnji najemnik je bil sicer Jan Plestenjak s poslovnim partnerjem, nato je pogodbo za najem plaže, skupaj z lokalom z lastnikom, piranskim javnim podjetjem Okolje, podpisala fakulteta Turistica, ki se je odločila, da na plaži lokala ne bo več.

S Turistice so sporočili, da bo ureditev oziroma sanacija površine, ki se je začela danes, potekala do predvidoma sredine  maja. “Gre za dogovorjeno odstranitev začasnega objekta, nekdanje Playe, ki je imel od začetka status začasnega objekta in je bil že pred prevzemom v naše upravljanje zaradi slabega stanja predviden za odstranitev. V okviru sanacijskih del se bo na tem območju uredil plato za animacijo in prireditve ter turistična info točka," pojasnjujejo na Turistici.

Od začetka aprila potekajo usposabljanja animatorjev Turistice, ki bodo v okviru študijske prakse v poletnem času dnevno izvajali programe športne in otroške animacije.

Športna oziroma vodno rekreativna animacija bo potekala v dopoldanskem času, otroška animacija v okviru Mini kluba Pod borovci pa vsak popoldan. Enkrat tedensko so predvidene tudi večerne zabavne animacije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.