S 300 kilometri na uro v smrt

Foto: Mercedes-Benz
Foto: Mercedes-Benz AG
Dva Nemca sta s hitrostjo 300 kilometrov na uro trčila v odbojno ograjo. Umrla sta na kraju nesreče.
Oglej si celoten članek

Nemca Bernd W. in Hubert A. sta s štiri leta starim mercedes-benzom SLR mclaren, ki doseže hitrost do 334 kilometrov na uro, odšla na poskusno vožnjo, ki se je končala tragično, piše nemški Bild.

Po osemkilometrskem delu avtoceste, ki nima omejitve, sta drvela s 300 kilometri na uro. Zaradi prevelike hitrosti sta pri zožitvi ceste, kjer je omejitev hitrosti na 80 kilometrov na uro, trčila v odbojno ograjo. Avto je vrglo 35 metrov v zrak in naprej po pobočju. Voznik in sovoznik sta padla iz vozila in bila na mestu mrtva.

Bild piše še, da v Mercedes-Benzu obžalujejo nesrečo in so družini pokojnih izrazili sožalje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.