S ceste zapeljal v parkiran kamper

Foto: Gregor Prebil
Foto: Gregor Prebil
V nesreči so se štirje poškodovali, od tega eden huje.
Oglej si celoten članek

V nedeljo zjutraj se je na stranski cesti od hotela na Belvederju proti Strunjani zgodila hujša prometna nesreča. 26-letni voznik osebnega avtomobila iz Pirana je vozil od Belvederja po slemenski cesti proti Strunjanu.

Zaradi neprimerne hitrosti in vožnje preblizu desnemu robu je zapeljal izven cestišča, kjer je oplazil drevo in nato trčil v parkiran kamper. V kamperju so spali trije državljani Francije. V nesreči so se vsi poškodovali, eden od Francozov huje. 

Povzročitelja bodo kazensko ovadili zaradi nevarne vožnje. Izkazalo se je namreč, da je vozil pod vplivom alkohola. Napihal je kar 1,20 mg/l. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.