S CO zastrupljen tudi dvoletnik

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nove zastrupitve z ogljikovim monoksidom: v celjski bolnišnici se zdravijo oče, hči in sin.
Oglej si celoten članek

Do zastrupitve je na območju Rogaške Slatine prišlo v sredo v popoldanskih urah. Osemintridesetletnega očeta ter njegovo štiriletno hčerko in dvoletnega sina so odpeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Celje, saj so utrpeli lažje poškodbe. Družina iz Kopra je bila v času zastrupitve na počitnicah pri sorodnici.

Ogled bodo policisti, kriminalisti in požarni inšpektor nadaljevali še danes. O ugotovitvah ogleda in zbranih obvestilih bodo kriminalisti obvestili Okrožno državno tožilstvo v Celju.

Bodite previdni!

V zadnjih dneh smo večkrat poročali o zastrupitvah z ogljikovim monoksidom. V Mariboru se je zastrupitev za 82-letno žensko končala tragično. V Ankaranu so se v začetku tedna zastrupili štirje ljudje, ki so potrebovali zdravljenje.

Ker je ogljikov monoksid plin brez barve, vonja in okusa, je zastrupitev težko prepoznati,  zato bodite še posebno previdni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:10 28. December 2012.

    Če želite kvaliteten detektor monoksida KIDDE z 7 letno garancijo,ali če želite ugotoviti ,če vaš detektor monoksida še deluje z …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.