S Ferrarijem drvel 236 km/h

Foto: PU Murska Sobota
Foto: PU Murska Sobota
Prehitri Madžar je na odseku, kjer je hitrost omejena na 110 km/h, vozil kar 236 km/h.
Oglej si celoten članek

Policisti Postaje prometne policije Murska Sobota so v sredo v sklopu nacionalne preventivne akcije Hitrost izvedli poostren nadzor hitrosti na avtocesti A5, izven naselja Dolinsko, v smeri Maribora in zaustavili 39-letnega državljana Madžarske. Voznik osebnega avtomobila Ferarri je vozil s hitrostjo 236 km/h, kljub temu, da je hitrost omejena na 110 km/h.

Prav tako so izmerili hitrost na zapori ceste na odseku Vučja vas - Murska Sobota, kjer je voznik, državljan Romunije vozil s hitrostjo 130 km/h, čeprav je omejitev zaradi rekonstrukcije avtomobilske ceste 60 km/h. Obema kršiteljema je bila izrečena globa v višini 1200 evrov in 9 kazenskih točk.

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 06:55 13. Avgust 2021.

    in če bi ga naša država zaplenila, bi naslednji voznik presneto razmislil ali se splača izzivat.

  • 10:05 12. Avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.