S Hello Kitty jakno se lahko zadušijo

Foto: ZPS
Foto: ZPS
Odpoklicana otroška jakna, ker lahko odpade gumb.
Oglej si celoten članek

Zveza potrošnikov Slovenije (ZPS) sporoča, da se je na seznamu  hitrega obveščanja o nevarnih izdelkih na skupnem evropskem trgu RAPEX otroška jakna, ki je (bila) na voljo tudi v Sloveniji.

Gre za otroško jakno Hello Kitty, tip 321/02/74522/803 in 321/02/74522/805, katere dobavitelj je  C&A Moda, izdelana pa je bila na Kitajskem.

Gumbi odpadajo

Dobavitelj je oblačilo že umaknil s trga v Sloveniji. Jakna namreč predstavlja tveganje za zadušitev oziroma zaužitje gumba, saj se gumb lahko zrahlja oziroma odpade od jakne.

"V primeru, da imate to jakno doma, svetujemo, da je ne uporabljate, lahko jo vrnete v trgovino, kjer ste jo kupili, upravičeni ste do povrnitve kupnine. Če je to možno, trdneje prišijte gumbe," svetujejo na ZPS.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.