S kombija so mu padle smuči

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Voznik kombija je včeraj popoldan na gorenjski avtocesti med Kranjem in Naklim izgubil več parov tekaških smuči, ki so padle z vozila.
Oglej si celoten članek

Smuči,  ki  so  ležale na odstavnem pasu, je s ceste odstranil prijavitelj, policisti  pa  so z zbiranjem obvestil kasneje izsledili upravičenca. Smuči so mu vrnili, o dogodku pa še vodijo postopek.

Policisti poudarjajo, da morajo biti tovor in naprave, ki so namenjene za prevoz, nalaganje, razlaganje ali pritrditev tovora, na in v vozilu naložene in pritrjene oziroma pokrite tako, da ne predstavljajo nevarnosti ali ovire za druge udeležence cestnega prometa.

Prav tako ne smejo povzročati škode na cesti in objektih, ne smejo onesnaževati okolja, zmanjševati stabilnosti vozila, povzročati več hrupa, kot je dovoljeno ali zmanjševati preglednosti vozniku. Za prekršek se voznik kaznuje z globo 120 eurov.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.