S kombijem zdrvel čez mejo

Foto: PU Novo mesto
Foto: PU Novo mesto
Voznik kombija se je na mejnem prehodu Obrežje izognil mejni kontroli. Ko so ga policisti po zasledovanju ustavili, so odkrili razlog za njegovo izmikanje kontroli.
Oglej si celoten članek

Voznik kombiniranega vozila bolgarskih registrskih oznak se je na mejnem prehodu Obrežje izognil mejni kontroli slovenskih policistov in s pospešeno hitrostjo nadaljeval z vožnjo. Policisti so zapeljali za njim, ga ustavljali s svetlobnimi in zvočnimi signali, a voznik znakov ni upošteval in je nadaljeval z vožnjo. 

Dva kilometra od mejnega prehoda so ga ustavili in pri pregledu odkrili vzrok za njegovo dejanje. 52-letni Bolgar je v kombiju prevažal 15 državljanov Afganistana. Policisti so mu odvzeli prostost in ga pridržali. 

Izrečena mu je bila globa v višini 2400 evrov. Danes ga bodo s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku. Državljane Afganistana bodo po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom. 

dezurni@zurnal24.si

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:21 1. Februar 2017.

    Hitro zasluženi denar, le malo prisotnega straha,nam pa velike stroške z njimi,če bi ostali pri nas.Mej sploh več ne rabimo, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.