S kuhinjskim nožem nad 47-letnika

V torek zvečer je v celjskem zdravstvenem domu pomoč poiskal moški, ki ga je kolega pred tem zabodel s kuhinjskim nožem.
Oglej si celoten članek

47-letni moški iz Lipe pri Frankolovem je v torek dan prebil s svojim 54-letnim kolegom; dopoldne sta skupaj delala, popoldne in zvečer pa popivala. Okrog 21.30 sta se sprla, starejši je s kuhinjskim nožem v predel prsi zabodel mlajšega. Poškodovani je po tem sporu pobegnil do sosednje hiše, kjer sicer biva brat osumljenega, ki ga je tudi odpeljal v celjski zdravstveni dom.

Policisti so starejšega moškega še isti večer prijeli, po opravljenih preiskovalnih dejanjih pa so ga že izpustili na prostost. Ovadili ga bodo zaradi suma storitve poskusa uboja. Zaradi  povzročenih  poškodb  je  47-letnik  ostal na zdravljenju v celjski bolnišnici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.