S Passatom v zrak in med parkirane avte

Foto: Sobotainfo.com Nesreča Foto: Sobotainfo.com Nesreča Foto: Sobotainfo.com Nesreča Foto: Sobotainfo.com Nesreča
Skoraj neverjetna nesreča v Gornji Radgoni. Voznika osebnega avtomobilaje dvignilo v zrak, pristal je na parkirišču med parkiranimi avti.
Oglej si celoten članek

Do skoraj filmske nesreče je prišlo v bližini gostinskega lokala v industrijski coni ob regionalni cesti Murska Sobota – Gornja Radgona, piše portal sobotainfo.com.

Voznik VW Passata, ki je pripeljal iz smeri Radencev, je domnevno zaradi prehitre vožnje najprej zapeljal čez bankino na robnik, pri čemer ga je dvignilo v zrak, da je nato pristal na parkirišču, pri čemer je poškodoval nekaj tam parkiranih avtomobilov.

Mesto nesreče je, kot je za omenjeni portal povedala točajka v bližnjem gostinskem lokalu, zapustil peš, odpravil se je proti Gornji Radgoni. Vrnil se je v spremstvu policije. V nesreči ni bil nihče huje poškodovan, nastala pa je kar precejšnja materialna škoda, ki jo še ocenjujejo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 11:36 31. Avgust 2015.

    Da, in tukaj pogrešam policijo. Bila je hitrost. In to velika.

  • 08:06 31. Avgust 2015.

    Mogoče je mislu, da vozi traktor.

  • 07:43 31. Avgust 2015.

    Kje jih pa ni , aja na kmetih

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.