S pestmi razbil okno

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nasilnež razbil okno avtomobila in kričal na voznika, naj pride ven.
Oglej si celoten članek

Ponoči so policisti obravnavali nasilno obnašanje moškega. Pred gostilno v Strunjanu je prišel do avtomobila neznanca, s pestmi udarjal po steklu in kričal na voznika, naj pride ven, pri tem pa se je okno razbilo. 

"Neznanec je z roko segel v notranjost vozila, odklenil vrata in jih odprl, pri tem se je porezal po rokah. Voznik je z vozilom speljal, neznanec pa se je obesil na vrata in se peljal na njih, dokler ni trčil v bližnje parkirano vozilo in padel. Vrata so se zvila in poškodovala," so zapisali na PU Koper. Nasilnež pa še kar ni odnehal – pobral je kamenje in ga metal v vozilo. Oškodovanec, ki ima na avtomobilu za 2.000 evrov škode, je pobegnil z vožnjo prek robnikov. Nasilneža pa policisti še iščejo. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.