S pištolo grozil zaposlenim

Foto: Anže Petkovšek rop banke Foto: Anže Petkovšek rop banke Foto: Anže Petkovšek rop banke Foto: Anže Petkovšek rop banke
Zamaskiran moški je iz poslovalnice banke odnesel nekaj sto evrov gotovine.
Oglej si celoten članek

Nekaj po 9. uri so bili ljubljanski policisti obveščeni o ropu banke v Savskem naselju v Ljubljani.

Kot nam je pojasnila Maja Ciperle Adlešič, je zamaskiran moški vstopil v poslovalnico banke NLB in s pištolo zagrozil zaposlenim. Pred tem se je prerival s stranko, ki je bila takrat naključno v poslovalnici. Odnesel je za nekaj sto evrov gotovine in peš pobegnil neznano kam.

Kot so še sporočili s policije, v dogodku nihče ni bil poškodovan.

Neznanec je nosil kapo z izrezom za oči, črne superge, na sebi pa je imel oblačila modre barve.

Zaradi preiskave je bila nekaj časa zaprta tudi bližnja pošta.

Po naših informacijah naj bi policisti ustavljali tudi vse avtomobile, ki so vozili po Šmartinski cesti. Storilca so policisti iskali tudi s helikopterjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:39 20. December 2013.

    niti slučajno - si pozabil vstaviti v svoje besedilo !

  • 10:08 20. December 2013.

    Eni drugi so odnesli 4,6 milijarde evrov, pa policistov še ni na kraju dogodka.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.