S pištolo oropala zlatarno

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Nekaj minut čez 17. uro je bila PU Ljubljana obveščena o ropu zlatarne v Wolfovi ulici. Eden izmed dveh storilcev je bil oborožen s pištolo. Poškodovanih na srečo ni bilo.
Oglej si celoten članek

"Po prvih podatkih sta v prodajalno vstopila dva storilca. Eden izmed njiju je bil oborožen s pištolo. Trenutno se še vedno opravlja ogled kraja dogodka, tako da materialna škoda in ostale okoliščine še niso znane. Policija prav tako izvaja ukrepe za izsleditev storilcev kaznivega dejanja," nam je povedal Vinko Stojnšek, tiskovni predstavnik PU Ljubljana.

Po zadnjih razpoložljivih podatkih v omenjenem ropu ni bil nihče poškodovan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.