S porschejem trčil v policijski avtomobil

Foto: Bralec Prometna nesreča, porsche in policijski avto, Dunajska Foto: Bralec Prometna nesreča, porsche in policijski avto, Dunajska Foto: Bralec Prometna nesreča, porsche in policijski avto, Dunajska Foto: Bralec Prometna nesreča, porsche in policijski avto, Dunajska Foto: Bralec Prometna nesreča, porsche in policijski avto, Dunajska Foto: Bralec Prometna nesreča, porsche in policijski avto, Dunajska
Na začetku Dunajske ceste je prišlo do prometne nesreče, v katero je bil vpleten policijski avtomobil.
Oglej si celoten članek

Kot je razvidno s fotografij, ki nam jih je posredoval bralec, je rdeč porsche trčil v zadnji del policijskega avtomobila.

PU Ljubljana je bila o nesreči na Dunajski cesti v križišču z Vilharjevo z udeležbo treh vozil obveščena nekaj po 11. uri. 

"Voznica osebnega avtomobila je vozila z neprilagojeno hitrostjo, zato je trčila v službeno vozilo policije, ki se je ustavilo pred semaforiziranim križiščem," je pojasnila Aleksandra Golec s PU Ljubljana. "Vozilo policije je nato odbilo še v ustavljeno vozilo pred njim. V nesreči ni bil nihče poškodovan, povzročiteljici pa je bil izdan plačilni nalog."

Policista, ki sta bila vpletena v nesrečo, je seveda nista sama obravnavala, čeprav sta bila prva na kraju, kot je razvidno iz fotografij sta na kraj prišli še dve patrulji.

Več fotografij je v galeriji, do nje dostopate tako, da kliknete na zgornjo fotografijo. 

Foto: Bralec Prometna nesreča, porsche in policijski avto, Dunajska

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:26 17. Februar 2020.

    Najbrž je bila na telefonu..

  • 15:54 17. Februar 2020.

    Pandur pa ja ni kršil predpisov.

  • Ivo
    15:52 17. Februar 2020.

    Takšen avto mora imeti vgrajeno kakšno kamero, da podkrepi trditve bralca...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.