S prvim aprilom dražje laško pivo

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Po osnovnih življenjskih potrebščinah se aprila obeta tudi podražitev piva. Pivovarna Laško naj bi ga podražila za med šest in osem odstotkov.
Oglej si celoten članek

V Skupini Pivovarna Laško načrtovano podražitev piva opravičujejo s poslovnimi razlogi, poroča Dnevnik.

Kot so dejali v Laškem, so proizvodno ceno piva nazadnje dvignili junija leta 2009. Od takrat pa so se nabavne cene osnovnih surovin, repromaterialov in energije povečali za okoli 26 odstotkov.

Po zagotovilih iz Laškega ne bo prišlo do enotnega dviga cen te pijače, ampak se bodo cene za posamezne vrste dvignile različno. Za koliko se bo podražilo pivo, pa v Pivovarni Laško niso razkrili.

Po podatkih omenjenega časnika naj bi se cene piva v pločevinkah s prvim aprilom dvignile za šest odstotkov, pivo v steklenicah pa za osem odstotkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.