S puško nad mačko in psa

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Gorenjski policisti preiskujejo dva primera, ko je neznani storilec streljal na živali.
Oglej si celoten članek

"Tržiški policisti so prejšnji teden obravnavali prijavo domačinke, ki je naznanila, da ji je med 7. in 9. avgustom neznana oseba v Zvirčah z zračno puško poškodovala mačka," v rednih dnevnih obvestilih sporočajo s kranjske policijske uprave. Maček je bil ustreljen v oko.

Podobno prijavo so škofjeloški policisti dobili včeraj v Jarčji Dolini pri Žireh. "Objestnež je v gozdu in to ob prisotnosti lastnice streljal na spuščenega psa in ga prav tako poškodoval," pojasnjuje Bojan Kos z omenjene uprave. Pes je bil včeraj že deležen veterinarske oskrbe in bo preživel.

V obeh primerih,  ki najverjetneje nista povezana, policisti zbirajo informacije v smeri kaznivega dejanja. Kdor bi karkoli vedel o primerih, naj bodisi pokliče na številko 113 ali na kranjsko policijsko upravo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.