S sabo vozil več kot 30 zavitkov droge

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Policisti so ustavili 23-letnega voznika, pri katerem so našli več kot 30 zavitkov droge.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski policisti so v petek, 27. 1 . 2017, v popoldanskem času opravljali kontrolo prometa in pri tem ustavili voznika osebnega vozila. V postopku je bilo ugotovljeno, da gre za 23-letnega voznika, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato so policisti vozilo zasegli.

V nadaljevanju se je izkazalo, da je imel voznik pri sebi 16 zavitkov alu folije s heroinom in 16 zavitkov s kokainom. Za voznika je bilo odrejeno pridržanje, odvzeta mu je bila prostost. 

Osumljeni je bi v nedeljo priveden k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor. Kot so še zapisali policisti, je bil osumljeni v preteklosti že obravnavan za tovrstna kazniva dejanja. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.