S sedmih metrov padel na betonska tla

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Med izvajanjem del na strehi se je zgodila nesreča, v kateri se je huje poškodoval 36-letni delavec.
Oglej si celoten članek

Malo pred 9. uro zjutraj se je v Šempetru pri Gorici zgodila delovna nesreča. Med obnovitvenimi deli na strehi ene od gospodarskih družb se je zlomil eden od tramov. 36-letni delavec zunanjega izvajalca je padel s strehe približno sedem metrov na betonska tla v omenjeni zgradbi. 

Delavec, ki je bil na kraju pri zavesti, se je huje telesno poškodoval. Prvi sumi kažejo na poškodbo hrbtenice. Delavcu so zdravniško pomoč nudili v šempeterski bolnišnici, od kjer so ga s helikopterjem odpeljali na zdravljenje v ljubljanski klinični center. 

O nesreči sta bila obveščena tako preiskovalni odnik kot pristojni delovni inšpektor, ki je bil tudi na kraju samem. Policijska preiskava okoliščin nesreče se nadaljuje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.