S sekiro nad reševalce

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: Žurnal24)
Reševalci brežiškega zdravstvenega doma ušli nasilnežu, ki se je nadnje spravil s sekiro.
Oglej si celoten članek

V soboto zvečer je na 113 poklical voznik reševalnega vozila brežiškega Zdravstvenega doma, ki je policistom povedal, da jih je v okolici Brežic, kamor so se odzvali na klic na pomoč, s sekiro napadel moški.

Reševalci so sicer uspeli nevarnega moškega obvladati, policisti, ki so bili na kraju po nekaj minutah, pa so ugotovili, da je vzrok vseh težav močna opitost. Dva moška sta namreč skupaj popivala, nato pa se sprla in stepla.

Po pretepu je na tleh obležal 65-letnik, zato je drugi moški, 69-letnik, poklical reševalce – ko pa so reševalci z dežurnim zdravnikom prišli tja, jih je napadel s sekiro. Policisti bodo 69-letnika zaradi suma kaznivega dejanja ogrožanja varnosti kazensko ovadili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.