S skirojem pripeljal pred avto

Foto: Mojca Marot
Foto: Mojca Marot
Z dvorišča zapeljal pred osebni avtomobil.
Oglej si celoten članek

VBudanjah pri Ajdovščini se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri je bil udeležen otrok s skirojem. 36–letni voznik osebnega avtomobila je vozil po lokalni cesti iz smeri Loga proti Budanjam. Z njegove desne strani mu je z dvorišča ene od stanovanjskih hiš pred vozilo pripeljal otrok s skirojem, pri čemer je prišlo do trčenja. Otrok je pri trčenju utrpel predvidoma hude telesne poškodbe.

Prepeljan v šempetrsko bolnišnico

Na kraju so mu nudili zdravniško pomoč reševalci nujne medicinske pomoči iz Ajdovščine in ga odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Policistom in reševalcem so na kraju nudili pomoč tudi ajdovski gasilci. Policisti so krivdo voznika osebnega avtomobila izključili in bodo na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev s pisnim poročilom obvestili pristojno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.