S šotori pred ministrstvo

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
15o. Ker nasprotujejo varčevalnim ukrepom, bodo tri dni protestirali.
Oglej si celoten članek

Akcija. Gibanje 15o bo danes pred ministrstvom za delo protestno postavilo šotore in na tako imenovani blokupaciji vztrajalo do sobote.

“Odločitev o blokupaciji je padla zaradi vse večjih rezov na področjih v domeni delovnega ministrstva, ki je odgovorno za številne oblike izkoriščanja in parazitiranja nad našimi življenji,” razlagajo v 15o. Pred ministrstvom bodo pripravili delavnice in skupščine. Razpravljali bodo o izzivih socialnega dela, vsakdanjih težavah ljudi z duševnimi motnjami, varčevalnih ukrepih in negotovih oblikah zaposlitve. V četrtek bodo pripravili demonstracijo Proti krizni diktaturi, za drugačno Evropo. Cilj tabora je iskanje alternativ globalnemu finančnemu kapitalizmu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.