S spletom do pomoči

Foto: Žurnal24 ZZV Koper, ki ga vodi Milan Krek, je aktiviral tudi spletno stran www.odrogah.si
Zdravje. ZZV Koper z novo in bolj nasvetno spletno stranjo.
Oglej si celoten članek

"V nekaj letih smo poskušali zavod za javnost odpreti na različnih poljih, zdaj tudi komunikacijsko, z novo spletno stranjo," je dejal Milan Krek, direktor Zavoda za zdravstveno varstvo (ZZV) Koper. Spletna stran (www.zzv-kp.si) je zastavljena tako, da bo omogočila boljšo komunikacijo; prek foruma lahko ljudje zastavijo vprašanja.

Uvedli so mesečni dvostranski časopis Zdravje za vse s priporočili, kako izboljšati zdravje. Med drugim lahko dobite informacije o cepljenju ter meteorološke in ekološke podatke za Koper. Izveste lahko, kako se širijo tigrasti komarji, kako lahko širitev preprečimo in kako se zavarujemo pred piki. Od aprila bodo objavljeni tudi tedenski rezultati spremljanja števila tigrastih komarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.