S štartno pištolo ded ustrelil dveletnika

Foto: MZ
Foto: MZ
Policija nesrečo obravnava kot sum storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti. Novih podatkov o zdravstvenem stanju otroka, ni.
Oglej si celoten članek

Včeraj smo že poročali, da je na območju občine Moravske Toplice prišlo do nesreče, v kateri je bil hudo poškodovan dvoletni otrok. 

Na policiji so potrdili, da so bili seznanjeni z dogodkom. "Lahko potrdimo, da je bil s štartno pištolo poškodovan otrok," je povedala Suzana Rauš iz PU Murska Sobota. "Nudena mu je bila zdravniška pomoč." 

Dodala je, da policija zadevo obravnava kot sum povzročitve splošne nevarnosti ter da nimajo novih podatkov o zdravstvenem stanju otroka, ki je bil po nesreči prepeljan v bolnišnico.

Sobota.info je včeraj poročala, da je naboj, ki ga je izstrelil otrokov ded, malčka zadel v predel glave. Navedli so tudi, da so otroka s helikopterjem prepeljali v UKC Maribor, kjer naj bi ga vzdrževali v umetni komi. 

xxx

Video: Slovenski letalski portal

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:23 1. Marec 2017.

    Otroci danes več ne znajo ubogati na besedo. Žal...

  • 12:36 1. Marec 2017.

    Lahko je bilo zraven pisno opozorilo....no,nehajmo s tem. Ta članek(žal tudi dogodek) je zgolj opozorilo odraslim, naj se obnašamo odraslo.

  • 10:39 1. Marec 2017.

    PAZI SEDAJ:<br />- otrok je bil star dve (2) leti<br />- otrok je imel v rokah pištolo<br />- v pištoli …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.