S steklenico po glavi

Foto: Žurnal24
Policisti na Gorenjskem so minuli konec tedna velikokrat posredovali v gostinskih lokalih na območju Škofje Loke, Jesenic in Preddvora.
Oglej si celoten članek

Tragični dogodek v Globalu je vznemiril slovensko javnost, ki je postala pozornejša na dogajanje v gostinskih lokalih, še posebno čez konec tedna. Dejavnejši so tudi policisti, na katere je letelo precej očitkov. Minuli konec tedna so imeli policisti na Gorenjskem veliko dela, saj je v gostinskih lokalih na območju Škofje Loke, Jesenic in Preddvora prišlo do več kršitev javnega reda in miru. Na srečo udeleženci v pretepih niso bili huje poškodovani.

Policisti so v soboto v zgodnjih jutranjih urah posredovali v gostinskem lokalu v Škofji Loki. Sprla sta se dva Škofjeločana, pri čemer je 26-letnik 18-letnika udaril s steklenico po glavi. Posredovali so reševalci, ki so poškodovanemu mladeniču zagotovili zdravniško pomoč. Medtem pa bi se skorajda slabo končalo tudi za 26-letnika, saj so gostje v lokalu poskušali z njim fizično obračunati. Policistom je uspelo umiriti nastali položaj. Zoper razborita mladeniča in nekaj drugih kršiteljev bodo podali obdolžilne predloge zaradi kršitev javnega reda in miru, zoper 26-letnika pa bodo vložili tudi kazensko ovadbo.

Vroče tudi na Hrušici in v Tupaličah
V nedeljo zjutraj so policisti intervenirali na Hrušici, kjer je prišlo do prepira in pretepa med tremi Jeseničani. Dvajsetletnik in leto starejši vrstnik sta obračunala s 30-letnim Jeseničanom, ki je pri tem dobil lažje telesne poškodbe in so ga nato zdravniško oskrbeli v bolnišnici na Jesenicah. Zoper napadalca bodo policisti podali kazensko ovadbo zaradi povzročitve lahkih telesnih poškodb.

Policiste so poklicali tudi v Tupaliče v občino Preddvor, kjer sta se sprla dva moška. Krajan Kokre je napadel Kranjčana, ga večkrat udaril v glavo ter mu poškodoval arkado. Kranjčana so odpeljali v Zdravstveni dom Kranj, kjer so ga oskrbeli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.