S Telekoma izginili telefoni

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Policija naj bi obiskala Telekom Slovenije. Ena izmed uslužbenk naj bi ukradla za več tisoč evrov mobilnih telefonov.
Oglej si celoten članek

Na Telekomu Slovenije (TS) naj bi se oglasili policisti, pišejo Finance. Prišli naj bi, ker družba eno izmed uslužbenk sumi, da je ukradla več mobilnih telefonov, v vrednosti nekaj tisoč evrov.

Omenjenih obtožb v TS, niso želeli komentirati. za Finance so dejali, da imajo za "ugotavljanje kršitev in kršiteljev vzpostavljen sistem notranjih kontrol in ustaljenih postopkov, s pomočjo katerih ugotavljajo nepravilnosti pri poslovanju in ukrepajo v skladu z notranjimi pravili in zakonodajo".

Iz TS pa odhaja tudi nekdanji šef uslužbenke, ki jo sumijo kraje telefonov, Sebastjan Vagaja. Po pisanju časnika naj ne bi bil vzrok obisk policistov. Bo pa Vagaja zapustil TS brez odpravnine. Zakaj, pri Telekomu molčijo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:26 21. Februar 2013.

    Sirota uboga, kleptomanka je kot večina ljudi pri koritu. kaj ji pa morejo?

  • 20:30 20. Februar 2013.

    ni kradla,lastninila je ,lahko vas toži

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.