S terencem naravnost v avtobus

Foto: Bralec Prometna nesreča pri Intercontinentalu, terenski avto v avtobus
Do nesreče je prišlo na križišču pri avtobusni postaji.
Oglej si celoten članek

"Danes zjutraj ob 7.30 v križišču pri Intercontinentalu ... terenski avto v avtobus," nam je sporočil bralec, ki nam je poslal fotografijo. 

Portal uprave za zaščito in reševanje poroča, da je do nesreče prišlo nekaj minut čez sedmo zjutraj. "V križišču Slovenske ceste in Trga Osvobodilne fronte v Ljubljani sta čelno trčila terensko osebno vozilo in avtobus primestnega prometa. Gasilci GB Ljubljana so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na terenskem vozilu in z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine. Poškodovanih v nesreči ni bilo," poroča portal. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:32 15. December 2018.

    Ebem vam mater prtepencem v Ljubljano ! To križišče je Bavarski dvor in noben Interkontinetal . BAVARSKI DVOR , BAVARSKI …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.