S terencem obtičal v Soči

Foto: PP Bovec
Foto: PP Bovec
48-letnik je s svojim terencem obtičal v Soči. Iz struge so ga spravili bovški gasilci.
Oglej si celoten članek

Bovški policisti so v soboto, 29. marca 2014, opazili, da se po prodih reke Soče vozi terensko vozilo. Ugotovili so, da 48-letni hrvaški državljan ni upošteval znaka, ki prepoveduje vožnjo, s čimer je kršil zakon o pravilih cestnega prometa. Z vožnjo po strugi pa je kršil tudi uredbo o prepovedi vožnje z vozili v naravnem okolju. Za oba navedena prekrška so mu policisti izrekli globo z izdajo plačilnega naloga.

Ker hrvaški voznik ni mogel več speljati iz rečne struge, so policisti obvestili gasilce PGD Bovec, ki so poskrbeli za odstranitev terenskega vozila iz reke. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 07:17 3. April 2014.

    Ah dej no slovenci ne počnejo neumnosti, to je najbolj discipliniran na narod na zemlji!

  • 06:45 3. April 2014.

    ampak smo pa primitivni.......ko bo poleti spet slovenec z vodnim skuterjem na Rabu divjal med kopalci boste napisali če janez …

  • 20:01 2. April 2014.

    Pamet ne morš kupt...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.