Gorenjska: Brez izpita in s tremi neprivezanimi otroki v avtu norela po cesti

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Gorenjski policisti so konec tedna obravnavali več hujših kršitev v prometu.
Oglej si celoten članek

Gorenjski prometni policisti so v zadnjih dveh dneh izmerili 39 prekoračitev hitrosti na gorenjski avtocesti in šest na cestah v naselju. Največja izmerjena hitrost na avtocesti je bila 202 km/h, na cesti v naselju pri omejitvi 50 km/h pa 83 km/h. 

V soboto so zaradi več ogrožajočih kršitev prometnih pravil obravnavali brezvestno voznico, ki so jo ujeli pri vožnji na avtocesti. Voznica, ki je vozila brez vozniškega dovoljenja, je na avtocesti, kjer je omejitev 110 km/h, vozila s hitrostjo kar 172 km/h. Pri tem pa je v avtomobilu imela tri otroke, ki niso bili zavarovani z zadrževalnim sistemom. 

Ob tem so policisti ugotovili, da voznica nikoli ni imela vozniškega dovoljenja. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 16:40 21. Januar 2019.

    Bravo Leon, pa še otroke ji naj vzamejo, dokler so še živi!

  • 12:03 21. Januar 2019.

    Ali ni na avtocesti omejitev 130 km/h?

  • 11:29 21. Januar 2019.

    Strojan, Hudorovac...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.