S tremi otroki zapeljala v morje

Foto: You tube
Foto: You tube
Vse skupaj se je k sreči končalo le z lažjimi poškodbami.
Oglej si celoten članek

Družina iz ameriške zvezne države Južna Karolina je na varnem, potem ko so jo rešili iz avtomobila, v trenutku preden so ga zadeli močni valovi. Kot poroča The Daytona Beach News-Journal, so ženska in njeni trije otroci, stari tri, devet in deset let, v torek okoli 17. ure "nekako končali v vodi".

Vodja tamkajšnje obalne straže Tammy Marris je povedala, da je ženska vozila po plaži, kjer je vožnja z avtomobili dovoljena, a še ni jasno, kako je vozilo pristalo v vodi. Reševalcem, ki so bili takrat prisotni na plaži, je uspelo rešiti tako žensko, ki je bila po nekaterih podatkih noseča, kot vse njene otroke. Družino so odpeljali na zdravljenje v bližnjo bolnišnico. Oblasti okoliščine nesreče še preiskujejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.