S trkom želel preprečiti pobeg?

Foto: Žurnal24 prometna nesreča trk ljubljana Foto: Žurnal24 prometna nesreča trk ljubljana
Po tem, ko sta se voznika v Ljubljani sprla, je eden zapeljal vzvratno in trčil v drugega. Mladenič naj bi se 60-letnika lotil s silo, ta naj bi nato s trkom želel preprečiti pobeg.
Oglej si celoten članek

"Starejši gospod je namenoma zapeljal vzvratno in se zaletel v mladeniča z rdečim avtomobilom. V Ljubljani pri Hotelu Lev je gospod izsilil mladeniča, nakar je namenoma silovito zapeljal vzvratno," nam je sporočil bralec. Dva bralca sta nam poslala fotografije s kraja dogodka, ki si jih lahko ogledate v galeriji.

Kasneje pa se nam je javila očividka, od katere smo izvedeli, da naj bi mladenič "stekel iz avta, odprl vrata 60-letnega gospoda in se ga lotil s silo. Eno minuto ga je tepel. Gospod v avtu ni mogel storiti ničesar. Po fizičnem obračunu se je fant usedel v svoj rdeči avto in hotel pobegniti. 60-letni gospod je želel to preprečiti in se vzvratno zaletel v avto." Dodaja še, da je bil gospod vidno poškodovan ter da je krvavel. Neuradno smo izvedeli, da je res prišlo do predhodnega fizičnega obračunavanja; vzrok spora pa ni znan.

Za več informacij smo povprašali na Policijski upravi Ljubljana. Tiskovni predstavnik Sebastjan Juhant nam je potrdil, da sta se na Gosposvetski cesti sprla 22-letni voznik osebnega avtomobila VW polo in 60-letni voznik kie sorento.

"Po sporu je domnevno 60-letnik z vozilom zapeljal vzvratno in trčil v za njim ustavljeno vozilo VW polo. V dogodku je bil 60-letni voznik poškodovan in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v ljubljanski klinični center," je še dodal. Kar pa se tiče fizičnega obračunavanja, tega ni ne zanikal ne potrdil. Kot pravi, posameznih okoliščin dogodka v tej fazi ugotavljanja okoliščin ne morejo komentirati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.