Sabotaža Odmevov, ki jih je vodil Luka Svetina?

Foto: Adrijan Pregelj/ RTV
Foto: Adrijan Pregelj/ RTV
Sinoči so v Odmevih predvajali posnetek, v katerem se je voditelj Luka Svetina gostoma v studiu Luki Mescu in Matjažu Hanu zahvalil za vabilo v studio.
Oglej si celoten članek

Nato se je opravičil in povedal, da morajo začetek pogovora z ministroma posneti še enkrat. Voditelj Luka Svetina je na družabnem omrežju X pojasnil, da ni šlo za sabotažo, ampak za človeško napako.

"Pogosto se zgodi, da kakšen uvod pri v naprej posnetem pogovoru ponovimo. Redkeje se zgodi tehnična napaka, da se tega ne odreže. Žal se je to danes zgodilo: ni bilo sabotaže, samo človeška napaka. V arhivu MMC pa je že pravi posnetek. Iskreno opravičilo," je zapisal.

Posnetek, ki je v spletnem arhivu, so že uredili tako, da napake ni več.

 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 60

  • 07:10 1. September 2023.

    Glede na to, da je posneto v naprej je šlo za sobotažo. Ne morem verjet, da so socialisti tako pokvarjeni …

  • 19:04 31. Avgust 2023.

    RTV LJ, ne gledam, včasih kakšno tekmo.... a se tudi brez tega preživi, programov je na stotine... tole ne privoščim …

  • 11:39 31. Avgust 2023.

    https://www.youtube.com/watch?v=T1ePQbsn7wM&ab_channel=Hacvideo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.