Saj ni res, pa je: Na gradbišču pristopil do stroja, razbil steklo in vanj vrgel ...

Foto: PU Koper policijski avtomobil
Foto: PU Koper policijski avtomobil
Nastala je škoda v višini 60 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Neznanec je zjutraj na gradbišču na območju Radvanja pristopil do delovnega stroja, tam razbil eno izmed stekel in v notranjost stroja odvrgel neznano eksplozivno telo, so izvedeli mariborski policisti, ki sklepajo, da gre najverjetneje za pirotehnično sredstvo.

"Ob tem je, po nestrokovni oceni, nastala škoda v višini 60 tisoč evrov, saj je bil stroj v notranjosti huje poškodovan," pojasnjujejo na PU Maribor, kjer nadaljujejo z zbiranjem obvestil o dejanju.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:00 15. Junij 2023.

    Za trenutek sem že pomislil, da je Ljubljančanom zrastla hrbtenica - da se je zgodilo na črnem gradbišču kanalizacije....

  • 12:00 15. Junij 2023.

    Lastnik naj razpiše nagrado na glavo in zadeva bo rešena .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.