Sam sebe obesil in snel

Foto: Žurnal24 Tudi tega transparenta od včeraj ni več na muzeju elektroprenosa, ki je edini te
Volitve. Županski kandidat SDS okrog prinesel lastnega delodajalca.
Oglej si celoten članek

Laško. "Med vsemi objekti, ki so v lasti podjetja Elektro-Slovenija (Elesa), je imel Srečko Lesjak kratek čas nalepljen plakat na muzeju elektroprenosa Fala–Laško, od koder pa ga je moral odstraniti. Eles mu ni ne dovolil ne omogočil oglaševanja njegove kandidature," je na naše vprašanje, ali so županskemu kandidatu SDS, sicer njihovemu zaposlenemu, dovolili oglaševanje, odgovorila Marija Skubic Buhin iz Elesove službe za odnose z javnostmi.

4 kandidati se za župana potegujejo v Laškem, poleg Srečka Lesjaka aktualni Franc Zdolšek (SLS), Danijel Lapornik (SD) in Andrej Mavri (SU).

Še vedno so viseli
Ker so nas bralci na domnevno sporno oglaševanje opozorili isti dan, kot smo prejeli ta odgovor, smo na terenu preverili, ali transparentov res ni več, a so ti še vedno viseli. Zato smo na Eles v dokaz poslali tudi fotografije. Medtem smo poklicali tudi županskega kandidata Lesjaka in želeli iz njegovih ust slišati, čemu se je za oglaševanje odločil kljub očitnemu nasprotovanju delodajalca. Čeprav nam je odgovor obljubil že v torek, ga tudi včeraj nismo dočakali, četudi nam je to v njegovem imenu obljubila tudi Jelka Godec, tiskovna predstavnica stranke SDS za celjsko regijo.

Dovoljenja ni imel nihče
So se pa zato še enkrat oglasili iz Elesa. "Smo podjetje s številnimi elektroenergetskimi in pomožnimi objekti po vsej državi in s sedeža družbe in službe za odnose z javnostmi v Ljubljani je težko nadzirati, ali je naše objekte v predvolilnih časih kdo uporabil za plakatiranje. Dovoljenja za to vsekakor ni dobil nihče. Preverili smo vaše navedbe in vsi oglasi v Laškem so bili danes odstranjeni," so pojasnili. In včeraj jih res ni bilo več.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.