Sami izdelali nosila in izčrpanega migranta varno spravili v dolino

Foto: PU Koper
Foto: PU Koper
Od sedmih prebežnikov je bil eden močno izčrpan in dehidriran.
Oglej si celoten članek

Policisti PP Ilirska Bistrica in pripadniki PPE so v petek, 12. junija, v gozdu v bližini Ilirske Bistrice prijeli sedem ilegalnih prebežnikov.

Eden od prebežnikov je bil močno izčrpan in dehidriran, zato so policisti kar v gozdu sami izdelali priročna nosila in ga varno spravili v dolino. Ker je bilo reševalno vozilo zasedeno, so izčrpanega prebežnika do zdravstvenega doma odpeljali kar policisti. Kot so zapisali v objavi na Facebooku, je z njim vse v redu. 

xxx

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 13:15 22. Junij 2020.

    Torej se le skrivoma klatijo po naših gozdovih. V bistvu, se privlečejo skozi luknje, med patrolami policije, vojske, varde in …

  • 13:02 22. Junij 2020.

    Žalostno, kako so nekateri prepričani, da je njihovo življenje več vredno..............Hvala reševalcem!

  • ode
    11:48 22. Junij 2020.

    Budale!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.