Samo za oklepna vozila!

Foto: Žurnal24 Po zadnjem odpadu ometa je po elektronski pošti zaokrožila fotografija z nenavad Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 main Šentviški predor Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Večkrat odprti in zaprti šentviški predor je postal predmet šal, ki krožijo na internetu. "Samo za oklepna vozila," piše na tabli v obdelani fotografiji predora.
Oglej si celoten članek
"Zakaj je kokoš prečkala cesto? Da bi se izognila predoru!", "Pazite na padajoče predmete.", "Priporočena dodatna oprema: lopata.", "Z malo sreče se vidimo na drugi strani.", "Prepovedano kajenje, možnost požara!", " Samo za oklepna vozila.", je zapisano na opozorilnih tablah v obdelani fotografiji, ki nam jo je poslal eden od naših bralcev. Napisi še pozivajo k spletnim stavam: "www.bwin.com. Napovejte naslednje zaprtje!" in nasvetu za dolgo življenje: " Vozite manj, živite dlje!"

Vici na forumih
Na internetnih forumih je sicer zaokrožilo še več vicev o predoru. Poglejmo dva:

Ustavi policist voznika v Ljubljani in mu reče: "Tole bo pa 200 evrov kazni, ker nimate vinjete!"
Šofer: "Pa saj me niste ustavili na avtocesti, ampak na Dunajski!"
Policist: "Ja že, ampak po avtocesti ste vozili včeraj, a ne vidite, da imate še beton za brisalci ..."

Vremenska napoved:
Maribor, 28°C, pretežno jasno,
Kranj, 27°C,  oblačno,
predor Šentvid, 26°C, trenutno ne pada ...
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.