Samsung Galaxy Tab 7.7 in Note

Foto: IFM Samsung Galaxy Note Foto: IFM Samsung Galaxy Note Foto: IFM Samsung Galaxy Note Foto: IFM Samsung Galaxy Note Foto: IFM Samsung Galaxy Note Foto: IFM Samsung Galaxy Tab 7.7. Foto: IFM Samsung Galaxy Tab 7.7. Foto: IFM Samsung Galaxy Tab 7.7. Foto: IFM Samsung Galaxy Tab 7.7. Foto: IFM Samsung Galaxy Tab 7.7. Foto: IFM Samsung Galaxy Tab 7.7. Foto: IFM Samsung Galaxy Tab 7.7. Foto: IFM Samsung Galaxy Tab 7.7.
Samsung je na berlinskem sejmu IFA poleg že znanega Galaxy Taba 10.1 predstavil še dve novi napravi, Galaxy Tab 7.7 in Galaxy Note. Medtem ko je Tab 7.7 pomanjšana tablica, je Note s svojimi 5.3 inči nekoliko večji mobilni telefon.
Oglej si celoten članek

V preteklih tednih smo sledili temu, da Apple poskuša na vse pretege preprečiti prodajo Samsungove tablice Galaxy Tab 10.1. Danes pa je na berlinskem IFM sejmu Samsung predstavil svoje nove paradne konje iz vrst tablic ter nekakšen hibrid med tablico in mobilnim telefonom, ki pa bo po našem mnenju zelo priljubljen.

Galaxy Tab 7.7

Kot pove ime, ima tablica zaslon v velikosti 7.7 inčev z resolucijo 1280x800 ter Super Amoled tehnologijo. Prednaložen sistem je Android Honeycomb 3.2 s Samsungovim TouchWiz UX vmesnikom. Poganja jo 1.4 GHz dvojedrni CPU Exynos, ki skupaj s HSPA+ teoretično omogoča prenose s hitrostjo do 21Mbps.

Ostale tehnične lastnosti za to 335-gramsko tablico so 16 GB do 64 GB notranjega prostora, prostor za microSD kartico, 5100mAh baterijo, ki zadostuje za 10 ur delovanja, 802.11n WiFi, GPS, Bluetooth 3.0 in dve kameri, 3 MP zadaj in 2 MP spredaj.

Torej, pred nami je tablica, na katero je čakalo veliko uporabnikov stare Galaxy tablice.

Galaxy Note

Novost med dimenzijami Samsungovega arzenala pa je popolnoma novi Samsung Galaxy Note. Kot pove ime, naj bi bila naprava z zaslonom 5.3 inčev osebna beležka, ki je hkrati mobilni telefon in tablica. Ponaša se s podobnimi tehničnimi lastnostmi kot zgoraj opisani 7.7 model. Da pa bi ime prišlo do izraza, ima naprava priložen sudi stylus S Pen za ročno zapisovanje zapiskov, slikanje, risanje in snemanje zaslonov. S prednaloženim Android Gingerbread 2.3., Super AMOLED zaslonom, resolucije 1280x800, dvojno kamero, zadaj 8MP ter spredaj 2MP, odstranljivo 2500mAh baterijo in enakim Samsungovim 1.4GHz dvojedrnikom Exynos, ki ga najdete v modelu 7.7. Za mobilnik te velikosti je Notes pravzaprav zelo lahek in tanek s svojimi 9.65 milimetri debelosti in 178 grami.

Več si oglejte v galeriji in priloženem videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.