Samsung izdeluje pasjo hišico za 30.000 dolarjev

Foto: Samsung
Foto: Samsung
Bi svojemu pasjemu ljubljencu privoščili pasjo uto s tablico, tekočim trakom in masažnim bazenom?
Oglej si celoten članek

Med tem, ko so se pri Applu odločili za razvoj električnega avtomobila, njihov veliki tekmec Samsung razvija sanjsko hišico za pse. Visoko tehnološka pasja uta, ki naj bi stala okoli 30 tisoč dolarjev, bo vsebovala tekoči trak za rekreacijo psov in posebno napravo za doziranje hrane, s pomočjo katere si bodo lahko psi sami postregli z briketi ... Nekatere pasje ute pa naj bi bile opremljene celo z masažnim bazenom za sprostitev psov.

Foto: Samsung Samsung Sanjska pasja hišica pa seveda ne bi bila popolna, če jo ne bi opremili tudi z tablico Galaxy S, za katero bi pri nas odšteli nekaj manj kot 500 evrov. Konec koncev tudi psi potrebujejo razvedrilo, preden se v spanec zazibajo na mehkih plišastih blazinah.

Samsung bo sicer svojo visokotehnološko uto predstavil na enem izmed največjih pasjih sejmov na svetu v Birminghamu.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.