San Francisco: Iz ZOO ukradli opico

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Iz živalskega vrta v San Franciscu so ukradli opico "Banana Sam", so sporočili tamkajšnji predstavniki.
Oglej si celoten članek

Oskrbniki živali v živalskem vrtu San Francisco so zjutraj opazili, da v kletki manjka 17 let stara opica z imenom "Banana Sam". Kletko so, kot poroča spletni portal CBS, uničili vandali.

Banana Sam tehta okoli 900 gramov in je visoka več kot 30 centimetrov, so sporočile oblasti živalskega vrta. Preiskovalci domnevajo, da je opico nekdo ukradel.

Živalski vrt je že razpisal nagrado za tistega, ki bo policiji posredoval podatke o nepridipravih. Najprej je bila nagrada razpisana pri 1000 dolarjev, po zaslugi zasebnega donatorja pa so nagrado povečali na 5000 dolarjev.

Opica sicer potrebuje posebno dietno hrano. V primeru, da bi bila podvržena prevelikemu stresu, pa bi lahko postala tudi napadalna. Še najbolj nevarni so njeni ostri zobje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.