San Simon: v vodo je šel sam, ven so ga izvlekli mrtvega

Foto: Saša Despot Izola
Moški iz okolice Ljubljane je umrl na plaži v Izoli.
Oglej si celoten članek

"Ob 13.30 smo bili obveščeni, da reševalci v Izoli na plaži San Simon oživljajo osebo," so sporočili s koprske policijske uprave. Ugotovili so, da je 72-letni moški z okolice Ljubljane sam odšel v vodo, negibnega pa je v vodi opazila mimoidoča ženska. Reševalca na plaži sta ga izvlekla iz vode in na obali pričela z reanimacijo, vendar ni bila uspešna. Zdravnica je potrdila smrt in odredila sanitarno obdukcijo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:26 20. Avgust 2019.

    Utopljenega opazila mimoidoča ženska, reševalca sta verjetno medtem brskala po mobitelih..zakaj plačujete take reševalce?

  • 14:26 20. Avgust 2019.

    Nezaslišano!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.